Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 488 kJ / 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,37 g |
Tuky | 15,93 g |
Vláknina | 15,47 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 79,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájenou najemno orestujeme na sádle dozlatova. Přidáme lžíci cukru a po rozpuštění přidáme zelí nakrouhané na nudličky a nahrubo nastrouhané jablko.
Krok 2: Podlijeme vínem, doplníme vodou tak do poloviny zelí a přidáme koření. Vaříme bez poklice do poloměkka.
Krok 3: Přidáme najemno nastrouhanou bramboru a vodu podle potřeby, zelí nesmí plavat. Dovaříme doměkka, vmícháme povidla a dochutíme podle chuti cukrem nebo octem.
Zveřejněno 30. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené červené zelí s povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w1oG
Moje poznámka
Dušené červené zelí s povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w1oG
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 1 hodinou
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 7 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 22 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 22 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno 13. 8. 2025 11:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 37 minutami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 2 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 3 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 3 hodinami
Polévka z kadeřávku a mrkve
janickajan před 3 hodinami
Linecký rybízový koláč pod sněhem
Milaxxx před 3 hodinami
Loštický řízek
Slavista62 před 4 hodinami
Kefírová buchta s kokosem a čokoládou
brtna před 5 hodinami
Koláč s fíky a rozmarýnem
veronika_straka před 5 hodinami
Brokolice zapečená se sýrem
snegurka před 7 hodinami
Suroviny:
zelí hlávkové,
jablko,
brambory,
cibule,
víno,
sádlo,
cukr,
povidla švestková,
koření hřebíček,
skořice celá,
sůl,
cukr,
ocet
Komentáře (1)