Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 586 kJ / 618 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,18 g |
| Tuky | 55,51 g |
| Vláknina | 9,02 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,44 g |
Postup přípravy
Krok 1: Petrželovou nať dejte do sekáčku a nasekejte (pokud sekáček nemáte nakrájejte na jemno).
Krok 2: Přidejte česnek a ořechy
Krok 3: Nakonec vmíchejte olej a je hotovo.
Krok 4: Dejte do sklenic, v lednici vydrží asi 2 týdny
Zveřejněno 4. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pesto z petrželové natě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k4ZM
Moje poznámka
Pesto z petrželové natě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k4ZM
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 13 hodinami
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Nakládaný zrající sýr
Přidáno před 13 hodinami
Ořechové vánoční stromečky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřový steak z kotlety se smaženou cibulí a sazeným vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 1 hodinou
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 1 hodinou
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 1 hodinou
Tvarohová štola
janatka před 3 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 4 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 5 hodinami
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sima1996 před 6 hodinami
Suroviny:
nať petrželová,
česnek,
olej olivový,
ořechy lískové,
semínka dýňová
Komentáře (1)