Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 586 kJ / 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,18 g |
Tuky | 55,51 g |
Vláknina | 9,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,44 g |
Postup přípravy
Krok 1: Petrželovou nať dejte do sekáčku a nasekejte (pokud sekáček nemáte nakrájejte na jemno).
Krok 2: Přidejte česnek a ořechy
Krok 3: Nakonec vmíchejte olej a je hotovo.
Krok 4: Dejte do sklenic, v lednici vydrží asi 2 týdny
Zveřejněno 4. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pesto z petrželové natě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k4ZM
Moje poznámka
Pesto z petrželové natě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k4ZM
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 3 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 14 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 15 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 3 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 3 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 4 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 5 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 5 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 6 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 7 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 8 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 8 hodinami
Suroviny:
nať petrželová,
česnek,
olej olivový,
ořechy lískové,
semínka dýňová
Komentáře (1)