Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 661 kJ / 2 309 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 229,68 g |
| Tuky | 130,47 g |
| Vláknina | 5,65 g |
| Cholesterol | 2,22 g |
| Sodík | 11,89 g |
| Sůl | 27,55 g |
| Sacharidy | 52,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečená roláda na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPp4
Moje poznámka
Vepřová pečená roláda na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPp4
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 1 hodinou
Kuličky kumquat
Přidáno před 2 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 2 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 3 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 15 minutami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 28 minutami
Vařená majonéza
SenBri před 33 minutami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 39 minutami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 54 minutami
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 58 minutami
Vánoční linecká kolečka
PrinceznaXena před 1 hodinou
Snadné rumové kuličky
PrinceznaXena před 1 hodinou
Ovesné banánové sušenky
Panova před 2 hodinami
Bezlepkové linecké
Hankali před 2 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho péct vepřovou roládu,
vepřová roláda video,
vepřová kýta na houbách pecena,
jak péct vepřovou roládu,
pečená roláda,
vepřová roláda,
zkouknito.cz,
pečená vepřová kýta na houbách,
nejlepší vepřová roláda,
veprová roláda recept,
vepřové na houbách,
bavorská roláda,
vepřová kyta pecena na houbách,
vepřová roláda s houbami,
zkouknito,
zkouknito,
střevní blána,
vepřová roládadoba pečení,
vepřová roládadoba pečení,
jak dlouho se pece rolada
Suroviny:
kýta vepřová,
klobása,
vejce,
solamyl,
cibule,
mrkev,
houby lesní,
koření vepřová pečeně,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
blána tuková vepřová
Komentáře (34)
Recept pěknej
Otto, opět hezký recept a obrázky...
- vepřová tuková blána
- vnitřní střevní blána
Poraďte a budu to označení rád používat, slovo odborníka je slovo odborníka
Je to stále debata o receptu a jeho surovinách takže v pohodě.
ale Colombo za to jistě nemůže a recept vč.fotek je luxusní
http://www.zkouknito.cz/video_53423_myslivecky-spi...
Je to soutěžní recept, tak snad tam se nesmí šidit divák. Jinak se to mé osoby nijak nedotklo, taková malichernost za to nestojí.
Jo a každá rada je nad zlato, to je snad jasné
tuhle nepočítaje
Diafragma, plochá svalovo-šlachová blána odděluje dutinu hrudní od dutiny břišní a pracuje jako hlavní dýchací sval, vykonává 60–80 % práce při nádechu.
Má kupolovitý tvar a její svalová vlákna se sbíhají do šlašitého středu. Odstupují, neboli upínají se na spodních žebrech, dolní části hrudní kosti a prvních třech bederních obratlích
já taky fotit neumím..no a