Špaldové bagetky s oříškovou chutí
Kratší špaldové bagety v sobě nesou převážně špaldovou mouku a navíc je ještě část z ní celozrnná. Možná proto mají poměrně hodně tmavou střídu a příjemnou lehce oříškovou chuť. Dají se jíst samotné suché, nebo proříznuté, lehce namazané pomazánkou.
Suroviny pro 8 kusů
8kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 198 kJ / 2 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,95 g |
Tuky | 41,29 g |
Vláknina | 48,72 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 368,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldové bagetky s oříškovou chutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNjkl
Moje poznámka
Špaldové bagetky s oříškovou chutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNjkl
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 15 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rýžový nákyp
Tereziena před 1 hodinou
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 2 hodinami
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 8 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 10 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 10 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 11 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 11 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 12 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 12 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 13 hodinami
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí čerstvé,
mouka hladká,
voda,
sádlo,
sůl,
mouka špaldová celozrnná,
mouka špaldová hrubá,
mouka hladká
Komentáře (7)
Ale ja je udelam "ruco" a pak dam vedet