Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 819 kJ / 4 020 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,28 g |
Tuky | 151,56 g |
Vláknina | 31,80 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 619 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 555,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bílky ušleháme s cukrem na tuhý sníh, zašleháme žloutky a olej, lehce vmícháme mouku s kakaem a práškem do pečiva. Pečeme v předehřáté troubě na 170 st. cca 35 min. Po vychladnutí 2x prokrojíme.
Krok 2: Vyšleháme šlehačku, zašleháme mascarpone a cukr, pak rozehřátou vychladlou čokoládu a kakao. Promažeme korpusy a proložíme jahodami, obmažeme. Polijeme ganache 1:1 (stačilo mi 250 g čokolády a 250 ml šlehačky). Do zbytku ganache vmícháme půl mascarpone a ozdobíme dort.
Zveřejněno 7. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládový dort s čokoládovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/joXl
Moje poznámka
Čokoládový dort s čokoládovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/joXl
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 12 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 12 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 12 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 12 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 8 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 10 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 11 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 11 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 11 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 13 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 13 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 14 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 14 hodinami
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
cukr krupice,
kakao,
olej,
prášek do pečiva,
mascarpone,
šlehačka,
čokoláda hořká,
cukr moučkový,
kakao
Komentáře (3)