Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sýrový bulgur

Snadný recept, který přijde vhod, když hledáte rychlou večeři. Bulgur připravíte během pár minut a můžete ho doplnit zeleninou dle chuti. Pokud k bulguru přidáte tavený sýr a necháte ho rozpustit, získáte výbornou smetanovou konzistenci.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

wenda001

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 209 kJ /
1 245 kcal
Bílkoviny39,04 g
Tuky5,11 g
Vláknina36,97 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 397 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy243,76 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V kastrolu s vroucí vodou rozpustíme bujon. Pokud nechceme používat bujon, použijeme místo vody 900 ml zeleninového vývaru. Krok 2: Přidáme prolisovaný česnek, přisypeme bulgur a osolíme. Bulgur uvaříme do změknutí dle návodu na obalu. Krok 3: Do uvařeného bulguru přidáme tavený sýr a promícháváme, až se sýr roztaví. Krok 4: Nakonec přidáme nadrobno nakrájenou zeleninu a podáváme.

Zveřejněno 30. 12. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Sýrový bulgur

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/72Ky

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Sýrový bulgur

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/72Ky

Marie

Komentáře (5)

Akorát jsem dal eidam tavený nee

Zase další bulgur. Paráda mám rád tyhle receptíky protože bulgur děláme často a někdy dochází inspirace.:-K:-K

Tématické fráze:
bulgur recepty, bulgur, recepty s bulgurem, top recepty bulgur, recepty z bulguru, recepty bulgur, recepty na bulgur, bulgur top recepty, burgur recepty, jak uvařit bulgur, jak uvařit bugur, bulgr recepty, bulgur se syrem, vaříme bulgur, co uvařit z bulguru recepty, varime z bulguru, bulgur recept, recept bulgur, co uvarit z bulguru, kuchařka bulgur

Suroviny:
bulgur, voda, bujón zeleninový, česnek, sýr tavený, rajče cherry, paprika, kukuřice sterilovaná, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu
]
]