Fit makovec
Šťavnaté řezy plné máku, jablek a jogurtu jsou skvělou alternativou k tradičním řezům. Mouka je nahrazena rozmixovanými ovesnými vločkami. Skvělou svěží chuť moučníku dodává i jeho poleva z jogurtu, medu a citronové šťávy.
Suroviny pro 1 dávka
na plech 25x25 cm
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 962 kJ / 1 903 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,69 g |
Tuky | 94,50 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 810 mg |
Sodík | 889 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 164,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fit makovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yR4v
Moje poznámka
Fit makovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yR4v
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 5 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 6 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 6 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 7 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 8 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 10 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 11 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 11 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 12 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 12 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 12 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 13 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 13 hodinami
Suroviny:
jablko,
jogurt,
vejce,
mák mletý,
mouka ovesná,
sůl,
soda jedlá,
kypřící prášek,
kůra citronová,
med,
jogurt bílý,
šťáva citronová,
med
Komentáře (3)