Rychlohousky bez droždí
Pokud toužíte po čerstvé houstičce ke snídani a nechce se vám nikam chodit, můžete využít tento recept. Je snadný, rychlý a smotat tři pramínky těsta jako cop zvládne každý. Pokud ne, upečte ve tvaru rohlíků.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 797 kJ / 3 059 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,54 g |
| Tuky | 132,68 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 3,60 g |
| Sůl | 9,43 g |
| Sacharidy | 375,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlohousky bez droždí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R92w
Moje poznámka
Rychlohousky bez droždí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R92w
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Omeleta se žampiony
Přidáno před 14 minutami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 13 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 15 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové lívance
boomgo před 8 minutami
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 1 hodinou
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 10 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 11 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 14 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 14 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 15 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 15 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 16 hodinami
Tématické fráze:
housky recept bez droždí,
recepty z droždí,
housky bez droždí,
naan bez droždí,
uni obi hodonín,
recepty bez drozdi
Suroviny:
mouka hladká,
kypřící prášek,
vejce,
tvaroh odtučněný,
voda,
olej,
sůl,
vejce,
kmín celý
Komentáře (17)
Kelímek?
Čertví
250 ml - hrnek
200 ml - sklenka (kdysi univerzální míra zvaná hořčičák
150 ml - kelímek