Králík Karlík

cekrops Kuchař: cekrops

Doba přípravy: 1h 3 porce Jiné maso 23 názorů

Suroviny

králičí stehna (zadní)
brambory
olej
sůl
strouhanka
vejce
mouka
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vezmeme králíka a naporcujeme ho. Zadní stehýnka nasolíme a potřeme česnekem. Obalíme v trojobalu a pozvolna smažíme. Podáváme s brambory které lehce posypem sušeným libečkem.

Poznámka

Já dnes smažil tři stehýnka. To třetí bylo od králíka Inocence , který měl jen jednu nohu,silikonové uši,místo předních nohou pirátské háky a ocas z papíru. Jo a měl průkaz ZTP.... :-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Králík Karlík

  • cekrops cekrops(autor receptu)

    Petra Ku.: Jo.Přední jsou chutnější. Ale já se stejně vždycky raději zakousnu do pořádné zadní kejty ! :-)

    Odpovědět

  • Petra Ku. Petra Ku.

    cekrops: To víš, že chutnalo, já mám smaženýho králíka nejradši, hlavně přední kytky :-8

    Odpovědět

  • cekrops cekrops(autor receptu)

    Petra Ku.: Tak sláva! Hlavně že chutnalo ! ;-)

    Odpovědět

  • Petra Ku. Petra Ku.

    Víťo, dneska jsme měli smaženýho králíka (dělala jsem řízky z vykostěných hřbetů) a moc jsme si pošmákli ;-):-8:yes:

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    No, ten právě není na obzoru. A ty v obchodech na mně působí spíše odpudivě. Musím sehnat domácí zdroj;-)

    Odpovědět

  • cekrops cekrops(autor receptu)

    BILKOVAI: A co ti v tom brání? Stačí dát za ušiska nějakému králíkovi :-)

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Víťo, velké chutě mi děláš. Takto usmaženýho králíka jsem léta nejedla. Hned bych si dala :-p:-p:-*:yes:

    Odpovědět

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    no tuhle baštu také můžeme:yes::-D vtipný recept, jenom jsi zapomněl napsat, že ho také před přípravou učíme plavat:-D což se ovšem nedaří, neplave a neplave;-)

    Odpovědět

  • Pajaska Pajaska

    Takto malá stehýnka se nemusí nařezávat a ani vykostit,je to z mladého králíka,když poměříte vidličku.To je hotové poměrně brzy.A navíc králík domácí je křehký a úplně něco jiného, než kupovaný a rybinou krmený.;-)Popis je úplně normální a z praxe.;-):-)Výborný pokrm.:yes:

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    cekrops::-D:-D:-D:yes::yes: super:-D:-D:yes: pobavila jsem se:-D;-):yes:

    Odpovědět

  • srettka srettka

    králik je fajn maso, ale ta detailní poprava...můj ty tondo koulanetej:-O to je sadomaso:-O
    jak si to velestehno dlouho smažil?? to muselo trvat, než se to propeklo, ne??

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    cekrops: Kup si mačetu a rosekej ho!:-D:-D. Myslím to stehno:-8. Já taky vždy nakrojím aspoň ke kosti, ať už králičí, nebo kuřecí stehno a peču v troubě;-). Je to úplně jiné a lepší. Zkus;-)

    Odpovědět

  • cekrops cekrops(autor receptu)

  • Severinka Severinka

    králíčí řízečky máme rádi, ale stehýnka vykostím a z kostí uvařím ještě i polívečku ;-);-):-D:-D:-D

    Odpovědět

  • cekrops cekrops(autor receptu)

    PS: Až si seženu ten správnej vykosťovák , tak to potom bude "Texaský masakr motorovou pilou" jen pohádka pro zapruzené adolescenty ! :-8:-D;-)

    Odpovědět

Předchozí 1 2

Tématické fráze: králík v trojobalu králík recepty recept na králíka predni nohy z kralika králičí přední nohy recept králík jak ho vykostit kralici nohy recept recepty z králíka jak upravit králíka králičí nohy králičí přední nohy recepty na králika jak vykostit kralika kralici kytky králičí předek recepty recepty ze staršího králíka předni nohy kralík kralik predni nohy recept králík přední nohy jak upravit z králíka

Zapomněl/a jsem heslo