Králík Karlík

cekrops Kuchař: cekrops

Doba přípravy: 1h 3 porce Jiné maso 23 názorů

Suroviny

králičí stehna (zadní)
brambory
olej
sůl
strouhanka
vejce
mouka
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vezmeme králíka a naporcujeme ho. Zadní stehýnka nasolíme a potřeme česnekem. Obalíme v trojobalu a pozvolna smažíme. Podáváme s brambory které lehce posypem sušeným libečkem.

Poznámka

Já dnes smažil tři stehýnka. To třetí bylo od králíka Inocence , který měl jen jednu nohu,silikonové uši,místo předních nohou pirátské háky a ocas z papíru. Jo a měl průkaz ZTP.... :-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Králík Karlík

  • cekrops cekrops(autor receptu)

    Petra Ku.: Jo.Přední jsou chutnější. Ale já se stejně vždycky raději zakousnu do pořádné zadní kejty ! :-)

    Odpovědět

  • Petra Ku. Petra Ku.

    cekrops: To víš, že chutnalo, já mám smaženýho králíka nejradši, hlavně přední kytky :-8

    Odpovědět

  • cekrops cekrops(autor receptu)

    Petra Ku.: Tak sláva! Hlavně že chutnalo ! ;-)

    Odpovědět

  • Petra Ku. Petra Ku.

    Víťo, dneska jsme měli smaženýho králíka (dělala jsem řízky z vykostěných hřbetů) a moc jsme si pošmákli ;-):-8:yes:

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    No, ten právě není na obzoru. A ty v obchodech na mně působí spíše odpudivě. Musím sehnat domácí zdroj;-)

    Odpovědět

  • cekrops cekrops(autor receptu)

    BILKOVAI: A co ti v tom brání? Stačí dát za ušiska nějakému králíkovi :-)

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Víťo, velké chutě mi děláš. Takto usmaženýho králíka jsem léta nejedla. Hned bych si dala :-p:-p:-*:yes:

    Odpovědět

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    no tuhle baštu také můžeme:yes::-D vtipný recept, jenom jsi zapomněl napsat, že ho také před přípravou učíme plavat:-D což se ovšem nedaří, neplave a neplave;-)

    Odpovědět

  • Pajaska Pajaska

    Takto malá stehýnka se nemusí nařezávat a ani vykostit,je to z mladého králíka,když poměříte vidličku.To je hotové poměrně brzy.A navíc králík domácí je křehký a úplně něco jiného, než kupovaný a rybinou krmený.;-)Popis je úplně normální a z praxe.;-):-)Výborný pokrm.:yes:

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    cekrops::-D:-D:-D:yes::yes: super:-D:-D:yes: pobavila jsem se:-D;-):yes:

    Odpovědět

  • srettka srettka

    králik je fajn maso, ale ta detailní poprava...můj ty tondo koulanetej:-O to je sadomaso:-O
    jak si to velestehno dlouho smažil?? to muselo trvat, než se to propeklo, ne??

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    cekrops: Kup si mačetu a rosekej ho!:-D:-D. Myslím to stehno:-8. Já taky vždy nakrojím aspoň ke kosti, ať už králičí, nebo kuřecí stehno a peču v troubě;-). Je to úplně jiné a lepší. Zkus;-)

    Odpovědět

  • cekrops cekrops(autor receptu)

  • Severinka Severinka

    králíčí řízečky máme rádi, ale stehýnka vykostím a z kostí uvařím ještě i polívečku ;-);-):-D:-D:-D

    Odpovědět

  • cekrops cekrops(autor receptu)

    PS: Až si seženu ten správnej vykosťovák , tak to potom bude "Texaský masakr motorovou pilou" jen pohádka pro zapruzené adolescenty ! :-8:-D;-)

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: králík v trojobalu králík recepty králičí přední nohy recept králík jak ho vykostit kralici nohy recept recept na králíka jak upravit králíka králičí nohy predni nohy z kralika králičí přední nohy kralici kytky králičí předek recepty recepty ze staršího králíka kralik predni nohy recept předni nohy kralík recept z předního králíka králík přední nohy jak upravit kralici stehna nohy od králíka kralici zadni stehna recept

Zapomněl/a jsem heslo