Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté maso v kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpmr
Moje poznámka
Mleté maso v kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpmr
Nejnovější recepty
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 12 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 16 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 22 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Marfyk před 28 minutami
Banánové lívance
Mazej před 44 minutami
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 1 hodinou
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 1 hodinou
Tatarák z olomouckých tvarůžků
Slavista62 před 1 hodinou
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 3 hodinami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 13 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 13 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 13 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 14 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso recepty,
recepty z mletého masa,
mlete maso,
mleté maso jinak,
mleté maso v šunce,
co k obědu z mletého masa,
recept z mletého masa,
mlete maso recept,
recepty s mletým masem,
recept mleté maso,
recepty mleté maso,
mlete maso zabalene v sunce,
mleté maso zabalené ve slanině,
mlete maso zabalene v anglicke,
co udělat z mletého masa,
neco dobrého k obedu,
co o vikendu k obedu,
co z mleteho masa k obedu,
recepty z mleteho massa,
mleté maso k obědu
Suroviny:
maso vepřové mleté,
sůl,
pepř,
česnek,
koření na mleté maso,
slanina anglická,
šlehačka,
sýr strouhaný,
brambory
Komentáře (17)
K té míchané mleté - tam je převážně bok a tučné odřezky + hovězí, takže výsledné jídlo bývá pak velmi mastné a ne vždy, nás to mile potěší