Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Závitky z mletého masa

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 270 min

270 min (270 min příprava)

11. 10. 2009 14:47

Suroviny pro 4

4

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Amira

31. 1. 2014 15:41

spagetka: Jsem ráda, že chutnalo a za fotky díky :-K

spagetka

31. 1. 2014 15:27

Díky za existenci PH a díky tobě za mňamku:yes::yes:. Muž si myslel, že budou zas karbanátky nebo sekaná a byl velmi příjemně překvapený. Vynikající, šťavnaté, hotovo za 4,30 hod. A odvážila jsem se i poprvé se vzdálit od vaření a jít do knihovny :-8:-8:-D:-D:-D
Jo, dodala jsem tam kapii, měla jsem zbytek, každopádně :-K:-K:yes::yes: A smím fotečky? ;-);-)

spagetka

30. 1. 2014 19:20

Amiro, jdu na to zítra po ránu a těším se, vajíčka uvařená, ještě promíchám mleté a pak to hodím ráno do PH. :-p:-p:yes::yes::yes:

rebeka

1. 12. 2010 22:26

paráda:-!:yes:o víkendu prubnu;-)

Daniella O.

1. 12. 2010 22:23

Marcelko, ctes dobre, v pomalem hrnci varis mnohdy i dele, ale vubec se o jidlo nemusis starat a chut je nesrovnatelna :-p:-p:-p:yes:

Amira

1. 12. 2010 22:22

Marcelo, ano, čteš dobře. V pomalém hrnci se vaří pomalu, a tudíž dlouho.;-)

Daniella O.

1. 12. 2010 22:21

Amiro, kazdy recept do pomaleho hrnce vitam, zvlaste ted, kdyz pecu a na vareni neni tolik casu. Dekuji a urcite udelam, bodik predem;-)

Marcela

1. 12. 2010 22:13

Ctu dobre ?Varime 4 hodiny?:-O

spagetka

11. 10. 2009 16:39

Jo, taky na obalení používám normální slaninu, anglická se mi taky spekla jako pipre, takže jsem přešla k obyčejné, jen plátek dávám o něco větší než závitek a malinko silnější,abych v pohodě zabalila a ne průhledný

tejaja

11. 10. 2009 16:36

Mne sa osvedčila na takéto jedlá vždy obyčajná, nie anglická slanina. Jednak pustí viac tuku a premastí to, čo treba, jednako sa nevypečie skoro a nevadí jej ani dlhšia časová príprava.

pipre

11. 10. 2009 16:28

Závitky se mi moc líbí, jen mám strach po zkušenosti, že by se mi anglická v normálním hrnci vypekla dřív, než maso. Spíš se mi vždycky stáhla a oddělila. Já jsem párkrát závitek obalila slaninou až ke konci, po vydušení vody. Jen jsem ho trochu potřela rozšlehaným vejcem a na něj "přilepila" plátek slaniny, osmahla po obvodu a až pak zaprášila šťávu moukou a ještě podusila :-)Bodík:yes:2.

Amira

11. 10. 2009 16:10

Určitě to půjde i normálně, jsou tady dva velmi podobné recepty, já to sem dala právě proto, že jsem to dělala v tom "pomalém".

Jana Pá

11. 10. 2009 15:49

To půjde i dusit v normálním hrnci:yes::-D Vypadá to "jedle":-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: zavitek z mleteho masa recepty z mletého masa mleté maso recepty mlété maso závitky z masa španělský ptaček z mletého masa mletý závitek mleté maso v pomalém hrnci španělský ptáček v pomalém hrnci příprava mletého masa mleté maso v anglické zavitky z mletyho masa mleté maso závitek mleté maso recept recepty mleté maso zavitek mleteho masa vajíčka a papriky sekaná v pomalém hrnci zavitek s mletého masa babicovy dobroty spanelsky ptacek pomalý hrnec

Suroviny: maso mleté, koření do mletého masa, sůl, pepř, paprika, sýr plátkový, okurka čerstvá, párky, vejce, vejce, slanina anglická

TopRecepty.cz

Závitky z mletého masa

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Rpn