Římské těstoviny
Zapečené těstoviny jsou rychlovkou, kterou oceníme zejména, když nemáme moc času na vaření. Oblíbený druh těstovin doplní uzené maso, kousky čerstvých rajčat, česnek, oregano a na závěr křupavá vrstva propečeného sýru.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 601 kJ / 2 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,29 g |
Tuky | 74,50 g |
Vláknina | 19,21 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 4,18 g |
Sůl | 9,84 g |
Sacharidy | 219,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Římské těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x9yk
Moje poznámka
Římské těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x9yk
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 7 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 8 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 9 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 10 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 12 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 13 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 13 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 14 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 14 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 14 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 15 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 16 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
maso uzené,
cibule,
česnek,
vejce,
rajče,
sýr eidam uzený,
strouhanka,
sůl,
pepř mletý,
koření oregáno,
olej,
petrželka,
koření oregáno čerstvé
Komentáře (1)