Čína s brokolicí

Lenka Thomas Kuchařka: Lenka Thomas

Doba přípravy: cca 2 1/2 hodiny s přípravou 4 porce Drůbeží maso 0 názorů

Suroviny

3 silnější kuřecí prsa
1 lžíce koření 7 bylin
2 lžíce sójové omáčky
5 lžic slunečnicového oleje
1 lžíce maizeny
1 menší hrnek vývaru (nebo 1/2 bujónu s vodou)
500 g mražené brokolice
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V misce smícháme koření, olej, maizenu a sójovou omáčku, dobře promícháme. Do této vytvořené marinády naložíme na hrubé nudličky nakrájené maso a necháme v chladu alespoň dvě hodiny uležet.

  2. Na rozpálenou wok pánev dáme masovou směs včetně marinády a rychle opečeme, přidáme vývar a necháme chvilku dusit. Mezitím ve slané vodě uvaříme brokolici do poloměkka, cca 5-7 minut.

  3. Jakmile je maso již prakticky hotové, přidáme do pánve brokolici a ještě osmahneme s masem, Podávala jsem s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Čína s brokolicí

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo