Lososové karbanátky s dipem se zeleninou
Losos je velmi oblíbenou a vyhledávanou rybou. Jeho chuť je jemná a maso bez kostí, a tak nevadí ani dětem. Kousky masa zakomponujeme do karbanátků, které po osmažení podáváme se svěžím dipem ze smetany, majonézy a zeleniny.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 273 kJ / 1 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,61 g |
Tuky | 101,22 g |
Vláknina | 9,83 g |
Cholesterol | 428 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 3,86 g |
Sacharidy | 59,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lososové karbanátky s dipem se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkl33
Moje poznámka
Lososové karbanátky s dipem se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkl33
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 15 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 4 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 5 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 5 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 6 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 6 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 6 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 9 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 9 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Suroviny:
losos,
chléb toustový,
mléko,
kopr,
petrželka,
koriandr,
paprika čerstvá červená,
rajče,
majonéza,
smetana zakysaná,
šťáva citronová,
omáčka chilli sladká,
sůl,
pepř mletý,
vejce,
strouhanka,
olej rostlinný,
limetka
Komentáře (5)
Měj se krásně. Moc Tě zdravím.