Nádivka se žampiony
Nádivka je skvělým doplňkem třeba pečeného kuřete, ale zároveň ji můžeme připravit i samotnou. Směs, ve které propojíme chutě žampionů a uzeného masa doplní tradičně pečivo namočené v mléce, koření a zelená petrželka. Po zapečení můžeme podávat.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 134 kJ / 2 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,17 g |
Tuky | 84,24 g |
Vláknina | 36,86 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 4,57 g |
Sůl | 10,56 g |
Sacharidy | 207,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nádivka se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31jl4
Moje poznámka
Nádivka se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31jl4
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Aztec před 2 hodinami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 4 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 4 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 5 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 5 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 5 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 6 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 6 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 6 hodinami
Červená řepa
radbastim před 8 hodinami
Suroviny:
rohlík,
maso uzené,
žampióny,
vejce,
cibule,
mléko,
máslo,
petrželka,
sůl,
pepř mletý,
ořech muškátový,
kmín drcený,
česnek,
strouhanka
Komentáře (1)