Nádivka se žampiony
Nádivka je skvělým doplňkem třeba pečeného kuřete, ale zároveň ji můžeme připravit i samotnou. Směs, ve které propojíme chutě žampionů a uzeného masa doplní tradičně pečivo namočené v mléce, koření a zelená petrželka. Po zapečení můžeme podávat.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 134 kJ / 2 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,17 g |
Tuky | 84,24 g |
Vláknina | 36,86 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 4,57 g |
Sůl | 10,56 g |
Sacharidy | 207,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nádivka se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31jl4
Moje poznámka
Nádivka se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31jl4
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 6 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 7 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 11 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 4 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 6 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 6 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 7 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 8 hodinami
Suroviny:
rohlík,
maso uzené,
žampióny,
vejce,
cibule,
mléko,
máslo,
petrželka,
sůl,
pepř mletý,
ořech muškátový,
kmín drcený,
česnek,
strouhanka
Komentáře (1)