Halloweenské řezy
Chystáte halloweenskou oslavu a hledáte dezert, který zaujme chutí i vzhledem? Tyto řezy jsou ideální volbou! Vláčný čokoládový korpus s krémem z mascarpone a jahod je doplněný rudým ovocným rozvarem, který připomíná krev. Výsledný efekt evokuje střeva nebo mozek – perfektní pochoutka pro milovníky strašidelných sladkostí.
Suroviny pro 1 plech
Plech o rozměrech 20x25 cm
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 215 kJ / 6 983 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,24 g |
Tuky | 403,53 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 881 mg |
Sodík | 2,53 g |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 733,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halloweenské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkERB
Moje poznámka
Halloweenské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkERB
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 3 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 5 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 9 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 1 hodinou
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 3 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 5 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 5 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 6 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 7 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 9 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 10 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 11 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 11 hodinami
Suroviny:
čokoláda hořká,
mouka hladká,
cukr,
jogurt bílý,
olej,
vejce,
soda jedlá,
kypřící prášek,
sůl,
mascarpone,
jahody mražené,
voda,
pudink vanilkový,
cukr,
ovoce mražené,
cukr,
želatina
Komentáře (4)