Halloweenské řezy
Chystáte halloweenskou oslavu a hledáte dezert, který zaujme chutí i vzhledem? Tyto řezy jsou ideální volbou! Vláčný čokoládový korpus s krémem z mascarpone a jahod je doplněný rudým ovocným rozvarem, který připomíná krev. Výsledný efekt evokuje střeva nebo mozek – perfektní pochoutka pro milovníky strašidelných sladkostí.
Suroviny pro 1 plech
Plech o rozměrech 20x25 cm
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 215 kJ / 6 983 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,24 g |
Tuky | 403,53 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 881 mg |
Sodík | 2,53 g |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 733,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halloweenské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkERB
Moje poznámka
Halloweenské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkERB
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 5 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 21 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 1 hodinou
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 2 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 2 hodinami
Okurky nakladačky
Luigi před 3 hodinami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 3 hodinami
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 4 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 4 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 5 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 5 hodinami
Smažené cukety
UnholyKetty před 5 hodinami
Suroviny:
čokoláda hořká,
mouka hladká,
cukr,
jogurt bílý,
olej,
vejce,
soda jedlá,
kypřící prášek,
sůl,
mascarpone,
jahody mražené,
voda,
pudink vanilkový,
cukr,
ovoce mražené,
cukr,
želatina
Komentáře (4)