Kološvárské zelí z remosky
Tradiční pokrm zejména na Slovensku a v Maďarsku. Kološvárské zelí je ve vrstvách skládaný pokrm do pekáčku. Mezi vrstvy patří kysané zelí, vařená rýže, mleté maso, zelenina a také klobása. Vše zakončí přeliv ze zakysané smetany.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kološvárské zelí z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ76j
Moje poznámka
Kološvárské zelí z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ76j
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 6 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 5 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Suroviny:
maso vepřové mleté,
zelí bílé kysané,
rýže,
klobása papriková,
cibule,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
sádlo,
paprika sušená sladká,
česnek,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)