Briošky - ježci

cathleen Kuchařka: cathleen

Zdobení 13 názorů

Suroviny

Těsto totéž, jako briošky - šneci
150 g vody
1,5 kl sladěnky
200 g hl. mouky
35 g droždí
140 g vody
1kl soli
150 g hery
530 g hl. mouky
Recept si zatím oblíbilo 19 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z bulek uválíme oválné "šišky", opět necháme téměř nakynout, nastříháme bodliny a po krátkém dokynutí upečeme.

  2. Tím, že ježky potíráme ještě před nástřihem, mají po upečení hezkou kresbu. Pečeme je stejně jako šneky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Briošky - ježci

Tématické fráze: ježek ze šišek briošky ježek z šišek recept na briosky briosky recept ježek ze šišky ježci ze šišek brioška recept mléčné briošky ježci recept briosky jako od babicky ježek z chleba kresba šišky ježek chleba ježek z šišky smetanové briošky recept na makove briosky briošky recept mléčné plněné čokoládové briošky jezci upeceni

Zapomněl/a jsem heslo