Jehněčí na česneku v pomalém hrnci
Křehké maso plné chuti, připravené téměř bez práce! Jehněčí na česneku v pomalém hrnci je lahůdka, která vyniká šťavnatostí a jemnou česnekovou vůní. Pomalu tažené maso se doslova rozpadá na jazyku a dokonale se hodí ke knedlíkům, bramborám nebo rýži.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí na česneku v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82XYj
Moje poznámka
Jehněčí na česneku v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82XYj
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 2 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 10 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 11 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šlehačkové cukroví
MonikaHo před 7 minutami
Uherská pěna
Daami před 50 minutami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 2 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 2 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 2 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 3 hodinami
Čína z vepřového masa
IvanaK před 4 hodinami
Kuřecí medailonky na kari s hořčicí
nvm250 před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky
tyna.korinkova před 4 hodinami
Úly, svíčky, stromečky
tyna.korinkova před 4 hodinami
Suroviny:
maso jehněčí,
cibule,
česnek,
majoránka sušená,
šalvěj,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)