Jehněčí na česneku v pomalém hrnci
Křehké maso plné chuti, připravené téměř bez práce! Jehněčí na česneku v pomalém hrnci je lahůdka, která vyniká šťavnatostí a jemnou česnekovou vůní. Pomalu tažené maso se doslova rozpadá na jazyku a dokonale se hodí ke knedlíkům, bramborám nebo rýži.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí na česneku v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82XYj
Moje poznámka
Jehněčí na česneku v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82XYj
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 33 minutami
Grilované hovězí hrudí
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí pastrami
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaná svatomartinská husa
Přidáno před 1 hodinou
Huli huli kuřecí křídla
Přidáno před 2 hodinami
Zauzené makrely
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 5 minutami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 35 minutami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 1 hodinou
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 1 hodinou
Lehký tvarohový koláč
Esa před 1 hodinou
Kynutý meruňkový táč
Zinzi před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Smahova před 3 hodinami
Pajšl - plíčky na smetaně
Danatafi před 4 hodinami
Chutné vafle
jenisovah@gmail.com před 4 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Zuzik.1989 před 4 hodinami
Suroviny:
maso jehněčí,
cibule,
česnek,
majoránka sušená,
šalvěj,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)