Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Bulgur je lehce stravitelnou a výživnou obilovinou. Jakmile jej doplníme masem a zeleninou, máme v pár minutách plnohodnotné a syté jídlo. Takové, co můžeme podávat i v horkých letních dnech. Čerstvé bylinky celý pokrm nakonec skvěle dochutí a osvěží.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 820 kJ / 1 391 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,37 g |
| Tuky | 6,22 g |
| Vláknina | 33,66 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 243 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 205,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wprgm
Moje poznámka
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wprgm
Nejnovější recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 4 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 13 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 16 hodinami
Americké lívance s javorovým sirupem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suumaa před 11 minutami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
Danousek před 25 minutami
Pomazánka z vepřovky s vejcem
Vladex před 31 minutami
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
jaroslavsotak1 před 40 minutami
Vaječný likér 8x jinak
KristaO před 1 hodinou
Domácí utopenci
mmmMichal před 13 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 13 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 14 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 16 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 16 hodinami
Suroviny:
bulgur,
prsa kuřecí,
cibule,
paprika,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
olej,
omáčka sojová,
bylinky
Komentáře (6)