Slaný koláč s brynzou
Výborný kynutý slaný koláč s náplní ze slaniny a brynzy, posypaný parmazánem, chutná skvěle teplý, i studený. Pokud jej vašim strávníkům jednou připravíte, budou se jej dožadovat pravidelněji.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaný koláč s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERKVv
Moje poznámka
Slaný koláč s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERKVv
Nejnovější recepty
Krevety
Přidáno před 5 hodinami
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno před 10 hodinami
Květáková polévka
Přidáno před 15 hodinami
Tažený jablečný závin podle I. Fabešové
Přidáno před 17 hodinami
Rychlá šlehačková bábovka
Přidáno 24. 9. 2025 20:39:13
Camembert s bramborem z mikrovlnné trouby
Přidáno 24. 9. 2025 20:31:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vanilkový hrnkový koláč
Elzinka před 5 hodinami
Vepřový guláš s klobásou
Elzinka před 5 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Skunk před 7 hodinami
Domácí kmínový chleba
katkaferencik před 8 hodinami
Olejový korpus na dort
IvanaRr před 8 hodinami
Katův šleh
JaniceKey před 8 hodinami
Květákový mozeček
boxerka69 před 9 hodinami
Rýžový salát s tuňákem
Dana Lubovska před 9 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
Vavrofka před 9 hodinami
Holandské řízky
BublinaF před 10 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
droždí čerstvé,
voda,
olej,
sůl,
cukr,
brynza,
slanina anglická,
cibule,
parmazán,
olej,
tuk,
mouka hrubá
Komentáře (1)