Slaný koláč s brynzou
Výborný kynutý slaný koláč s náplní ze slaniny a brynzy, posypaný parmazánem, chutná skvěle teplý, i studený. Pokud jej vašim strávníkům jednou připravíte, budou se jej dožadovat pravidelněji.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaný koláč s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERKVv
Moje poznámka
Slaný koláč s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERKVv
Nejnovější recepty
Květáková krémová polévka s krutony
Přidáno před 8 hodinami
Rychlá cibulačka se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Pizza z tortilly
Přidáno před 10 hodinami
Frankfurtská polévka
Přidáno před 10 hodinami
Houbová smaženice či praženice
Přidáno před 11 hodinami
Diabetický koláč s tvarohem, jablky a ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Laala před 6 hodinami
Hamburgerové bulky
pribrska před 8 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
ane.hir před 8 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
Styliane před 8 hodinami
Koláč jako květina
magdalenka před 9 hodinami
Olejové koláčky
magdalenka před 9 hodinami
Guláš Samuraj z Budapešti
magdalenka před 9 hodinami
Golubky od Máši
magdalenka před 9 hodinami
Mrkvový koláč
Nata83 před 9 hodinami
Obalovaný květák pečený s novými bramborami
wimra před 9 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
droždí čerstvé,
voda,
olej,
sůl,
cukr,
brynza,
slanina anglická,
cibule,
parmazán,
olej,
tuk,
mouka hrubá
Komentáře (1)