Marocká polévka s cizrnou
Marocká kuchyně je plná různých vůní a chutí. Talíř horké polévky s cizrnou vás přenese do této severoafrické země. Na její přípravě není nic složitého a obsahuje suroviny, které jsou běžně k dostání.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marocká polévka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpn6R
Moje poznámka
Marocká polévka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpn6R
Nejnovější recepty
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 8 hodinami
Sachr dort z jablek
Přidáno před 16 hodinami
Křenové fazole s kuřecím masem
Přidáno 5. 10. 2025 21:43:45
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno 5. 10. 2025 17:40:47
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno 5. 10. 2025 17:23:22
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno 5. 10. 2025 17:06:52
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 9 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 10 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 10 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 12 hodinami
Cikánské kuře
Sahula před 12 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 12 hodinami
Pečený losos s bazalkou a rajčaty
Alenas23 před 12 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
76alena před 12 hodinami
Rychlá buchta s povidly
rubihorn před 14 hodinami
Pomazánka z uzeného sýra a žervé
Kajkajak před 14 hodinami
Suroviny:
olej olivový,
cibule,
celer řapíkatý,
rajče,
cizrna sterilovaná,
fazolky zelené,
šťáva citronová,
česnek,
klobása papriková,
kmín drcený,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)