Marocká polévka s cizrnou
Marocká kuchyně je plná různých vůní a chutí. Talíř horké polévky s cizrnou vás přenese do této severoafrické země. Na její přípravě není nic složitého a obsahuje suroviny, které jsou běžně k dostání.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marocká polévka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpn6R
Moje poznámka
Marocká polévka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpn6R
Nejnovější recepty
Mramorové šlehačkové řezy
Přidáno před 44 minutami
Křehký ořechový koláč
Přidáno před 1 hodinou
Svíčková podle tatínka
Přidáno před 2 hodinami
Roláda plněná slaninou, špenátem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Nízkosacharidová hamburská kýta vhodná pro diabetiky typu 2
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové medailonky na rozmarýnu
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka s fazolemi
monyss před 17 minutami
Kuře na paprice asi trochu jinak
fugarka před 2 hodinami
Česnečka II
Kajkajak před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
PetraStenzel před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
ZuzkaK. před 4 hodinami
Mramorová bábovka s marmeládou
jurcova1990 před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Stokynka před 5 hodinami
Špagety à la carbonara
Ajkad před 5 hodinami
Kuřecí s medovo-hořčicovou omáčkou s koprem
Diesel před 6 hodinami
Cuketový perník
lunav1 před 7 hodinami
Suroviny:
olej olivový,
cibule,
celer řapíkatý,
rajče,
cizrna sterilovaná,
fazolky zelené,
šťáva citronová,
česnek,
klobása papriková,
kmín drcený,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)