Bůček na neděli
Pečený bůček je klasika, která provoní každý domov a potěší milovníky poctivé české kuchyně. Šťavnaté maso s křupavou kůrčičkou, pečené pomalu, aby se všechny chutě dokonale spojily, je ideální volbou pro slavnostní rodinný oběd. Podávejte s knedlíky a zelím nebo s čerstvým chlebem.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček na neděli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD89p
Moje poznámka
Bůček na neděli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD89p
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 11 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 11 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 11 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 11 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 9 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 10 hodinami
Maková náplň
lucyb před 13 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 13 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 13 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 13 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 15 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 16 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 16 hodinami
Suroviny:
bok vepřový,
cibule,
česnek český,
sádlo,
sůl,
kmín celý
Komentáře (4)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0