Bůček na neděli
Pečený bůček je klasika, která provoní každý domov a potěší milovníky poctivé české kuchyně. Šťavnaté maso s křupavou kůrčičkou, pečené pomalu, aby se všechny chutě dokonale spojily, je ideální volbou pro slavnostní rodinný oběd. Podávejte s knedlíky a zelím nebo s čerstvým chlebem.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček na neděli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD89p
Moje poznámka
Bůček na neděli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD89p
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 10 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 10 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupicová kaše
Roobass před 15 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 43 minutami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 1 hodinou
Výborný makovec
Jan Nemec před 1 hodinou
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 1 hodinou
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Mon17 před 2 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
jalamo před 2 hodinami
Suroviny:
bok vepřový,
cibule,
česnek český,
sádlo,
sůl,
kmín celý
Komentáře (4)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0