Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalu pečené uzené koleno po Hradecku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 310 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 300 min bez doby marinování

310 min (10 min příprava + 300 min tepelná úprava, bez doby marinování)

30. 12. 2022 12:48

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Na přípravu budeme potřebovat marinovací stříkačku s jehlou.

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Dělávám léta a vždy se koleno rozpadá a chutná tak akorát s chlebem, křenem, feferonkami, cibulkami,případně okurkami a hořčicí nebo kysaným zelím.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova

30. 12. 2022 14:29

:-)<3:yes::yes:také dělávámn, je skvělé :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: koleno vepřové uzené, sůl, česnek sušený, paprika sušená uzená, pepř mletý, voda, hořčice dijonská, olej

TopRecepty.cz

Pomalu pečené uzené koleno po Hradecku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxxoG