Pomalu pečené uzené koleno po Hradecku
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Na přípravu budeme potřebovat marinovací stříkačku s jehlou.
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Dělávám léta a vždy se koleno rozpadá a chutná tak akorát s chlebem, křenem, feferonkami, cibulkami,případně okurkami a hořčicí nebo kysaným zelím.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 12. 2022 14:29





Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Můj játrový guláš
Přidáno před 3 hodinami

Vepřová kapsa plněná sýrem a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami

Tvarůžková smaženka
Přidáno před 10 hodinami

Domácí špaldové nudle s tuňákem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami

Víkendová valašská kyselice
Přidáno 29. 3. 2023 21:00

Jednoduchá vaječná pomazánka s pažitkou
Přidáno 29. 3. 2023 18:03
Právě bylo uvařeno:

Jablkový perník
uvařil/a miallus
před 3 hodinami


Kuřecí přírodní plátek
uvařil/a Lailade
před 3 hodinami

Hanácký salát
uvařil/a ElHavran
před 4 hodinami

Guláš - nejlepší!
uvařil/a BubakJura
před 5 hodinami

Čokoládová bábovka
uvařil/a Listicka129
před 5 hodinami

Mrkvový salát s ananasem
uvařil/a gizmooo
před 5 hodinami

Andělsky nadýchaný perník
uvařil/a Houbice
před 5 hodinami

Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
uvařil/a Katerina14
před 6 hodinami

Nadýchané sádlové bulky
uvařil/a mar.gita
před 6 hodinami
Další recepty
Suroviny: koleno vepřové uzené, sůl, česnek sušený, paprika sušená uzená, pepř mletý, voda, hořčice dijonská, olej
Pomalu pečené uzené koleno po Hradecku
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxxoG
1 názor