Treska na rajčatech, kedlubna a holandská omáčka (vhodné pro diabetiky typu 2)
Ve zdravém a vyváženém jídelníčku by se pravidelně mělo objevovat rybí maso, které obsahuje velké množství bílkovin a spoustu zdraví prospěšných látek. Tresčí maso je jemné a má lehce nasládlou chuť. Orestovanou tresku na rajčatech podáváme s vařenou kedlubnou a jemnou holandskou omáčkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska na rajčatech, kedlubna a holandská omáčka (vhodné pro diabetiky typu 2)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERKwK
Moje poznámka
Treska na rajčatech, kedlubna a holandská omáčka (vhodné pro diabetiky typu 2)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERKwK
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 8 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 11 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 20 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvový dort
anika.krenkova před 28 minutami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 1 hodinou
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 2 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 2 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 4 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 5 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 5 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 6 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 11 hodinami
Suroviny:
treska,
rajče,
cibule,
ghee,
sůl,
pepř mletý,
kedlubna,
sůl,
kmín drcený,
kurkuma,
žloutek,
vývar masový,
šťáva citronová,
máslo,
smetana,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)