Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a pivu je dokonalým spojením bohaté chuti masa, jemné sladkosti zeleniny a svěžího citrusového nádechu. Pomalu dušená v hrnci získá neuvěřitelně šťavnatou konzistenci a intenzivní aroma.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZM63
Moje poznámka
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZM63
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 1 minutou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 11 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 4 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 10 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 11 hodinami
Suroviny:
oháňka hovězí,
pomeranče,
cibule,
mrkev,
máslo,
pivo světlé,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
skořice celá,
pepř mletý,
sůl,
zázvor sušený
Komentáře (3)