Polévka z mangoldu s cizrnou
Mangold je bohatý na vitamin C a má vysoký obsah železa. Nevíte co z této listové zeleniny připravit? Vyzkoušejte snadnou polévku s cizrnou a čerstvým medvědím česnekem, určitě ji nebudete dělat naposledy.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z mangoldu s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rLmJ
Moje poznámka
Polévka z mangoldu s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rLmJ
Nejnovější recepty
Dýňový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové plátky naložené v jogurtu a smažené v těstíčku
Přidáno před 13 hodinami
Krevety
Přidáno 25. 9. 2025 20:10:32
Dýňové lívanečky
Přidáno 25. 9. 2025 16:03:03
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno 25. 9. 2025 15:56:10
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Přidáno 25. 9. 2025 14:09:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažené sýrové kuličky
HanaS92 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Veruncicka před 6 hodinami
Pečené toustové roládky s ledovým salátem
Rapljan před 9 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
iveta.kroul před 10 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
andy.mocuba před 10 hodinami
Cikánské pikantní hovězí nudličky
Sahula před 11 hodinami
Rychlokoláč s drobenkou
Olivia1991 před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Bertas před 12 hodinami
Vepřový plátek na cibulce
dedektonik před 13 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Helenka1993 před 13 hodinami
Suroviny:
mangold,
cizrna,
mrkev,
harissa,
česnek mědvědí,
vývar zeleninový,
sůl,
petržel
Komentáře (2)