Polévka z mangoldu s cizrnou
Mangold je bohatý na vitamin C a má vysoký obsah železa. Nevíte co z této listové zeleniny připravit? Vyzkoušejte snadnou polévku s cizrnou a čerstvým medvědím česnekem, určitě ji nebudete dělat naposledy.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z mangoldu s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rLmJ
Moje poznámka
Polévka z mangoldu s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rLmJ
Nejnovější recepty
Dýňový kompot
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové plátky naložené v jogurtu a smažené v těstíčku
Přidáno před 3 hodinami
Krevety
Přidáno před 20 hodinami
Dýňové lívanečky
Přidáno 25. 9. 2025 16:03:03
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno 25. 9. 2025 15:56:10
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Přidáno 25. 9. 2025 14:09:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
iveta.kroul před 1 hodinou
Drobenková buchta se švestkami
andy.mocuba před 1 hodinou
Cikánské pikantní hovězí nudličky
Sahula před 1 hodinou
Rychlokoláč s drobenkou
Olivia1991 před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Bertas před 2 hodinami
Vepřový plátek na cibulce
dedektonik před 3 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Helenka1993 před 4 hodinami
Buchta Rafaelo
Helenka1993 před 4 hodinami
Domácí bramboračka
radekfiala před 4 hodinami
Segedínský guláš
coolbinsz před 4 hodinami
Suroviny:
mangold,
cizrna,
mrkev,
harissa,
česnek mědvědí,
vývar zeleninový,
sůl,
petržel
Komentáře (2)