Liptovská brynzová pomazánka
Brynzové halušky zná snad každý. Tento slovenský ovčí sýr lahodné chuti můžete využít také do pomazánky, která se hodí nejen ke svačině, ale také na chlebíčky. Pomazánka se skvěle hodí také k pivu.
Postup přípravy
Krok 1: Máslo vyndáme včas z lednice, aby změklo.
Krok 2: Do mísy dáme brynzu, tvaroh, jogurt a změklé máslo. Osolíme, opepříme a vyšleháme do jemné pěny.
Krok 3: Pomazánku nijak nekořeníme, protože bryndza má svoji specifickou chuť.
Krok 4: Mažeme na chleba nebo pečivo a zdobíme zeleninou.
Zveřejněno 13. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Liptovská brynzová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73O8B
Moje poznámka
Liptovská brynzová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73O8B
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 5 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 1 hodinou
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 1 hodinou
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 1 hodinou
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 2 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 3 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 4 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 4 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 4 hodinami
Suroviny:
brynza,
tvaroh plnotučný,
jogurt bílý,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
rajče,
okurka čerstvá,
vejce,
cibulka jarní,
pečivo
Komentáře (2)