Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
S pomocí horkovzdušné fritézy připravíte rodině rychlou a chutnou pomazánku, kterou lze využít jak za tepla, tak po vychladnutí. Pomazánka je velmi variabilní, můžete jí dochutit surovinami, které zrovna čekají na zpracování ve vaší chladničce.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERGxY
Moje poznámka
Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERGxY
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 5 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 5 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 5 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 5 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 3 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 4 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 4 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 4 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 6 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 6 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 6 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 7 hodinami
Suroviny:
vejce,
sýr měkký tavený,
slanina anglická,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
pažitka,
sýr strouhaný
Komentáře (2)