Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
S pomocí horkovzdušné fritézy připravíte rodině rychlou a chutnou pomazánku, kterou lze využít jak za tepla, tak po vychladnutí. Pomazánka je velmi variabilní, můžete jí dochutit surovinami, které zrovna čekají na zpracování ve vaší chladničce.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERGxY
Moje poznámka
Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERGxY
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 2 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 14 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 19 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 32 minutami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 1 hodinou
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 3 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 12 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 14 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 14 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 14 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 14 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 15 hodinami
Suroviny:
vejce,
sýr měkký tavený,
slanina anglická,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
pažitka,
sýr strouhaný
Komentáře (2)