Jahodové carpaccio
Pokud plánujete letní slavnostní večeři, překvapte své hosty netradičním předkrmem, carpacciem z čerstvých jahod a mozzarelly. V kombinaci s aromatickou mátou vzniká osvěžující a neotřelá chuť, která příjemně překvapí.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6wkR
Moje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6wkR
Nejnovější recepty
Bezlepkové ovocné knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Mléčná omáčka s česnekovými výhonky
Přidáno před 7 hodinami
Grilované vepřové steaky s česnekovými výhonky
Přidáno před 7 hodinami
Masová haše se šťouchaným bramborem
Přidáno před 7 hodinami
Omeleta s uzeným lososem a sýrem cottage
Přidáno před 7 hodinami
Taštičky z listového těsta s tvarohovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Vladka321 před 36 minutami
Dvojctihodné koláčky
Evculina84 před 49 minutami
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 2 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Ruzicka1 před 3 hodinami
Celerový salát
Gabi1 před 3 hodinami
Hrnková bábovka
Andulakovina před 4 hodinami
Švédský rybí salát
prokesova před 6 hodinami
Kinder řezy
anickapp před 7 hodinami
Vuřt guláš
LendaRys před 7 hodinami
Jemná sýrová polévka s fazolkou
Kajkajak před 7 hodinami
Suroviny:
jahody čerstvé,
sýr mozzarella,
olej citronový,
ocet balsamiko,
sůl,
máta čerstvá,
pepř růžový
Komentáře (2)