Jahodové carpaccio
Pokud plánujete letní slavnostní večeři, překvapte své hosty netradičním předkrmem, carpacciem z čerstvých jahod a mozzarelly. V kombinaci s aromatickou mátou vzniká osvěžující a neotřelá chuť, která příjemně překvapí.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6wkR
Moje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6wkR
Nejnovější recepty
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 6 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno před 17 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno 13. 9. 2025 14:08:09
Čalamáda
Přidáno 13. 9. 2025 14:00:01
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno 13. 9. 2025 13:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí roštěná podle prababičky Anežky
Zdencek před 11 minutami
Cookies s čokoládou
Falp. před 21 minutami
Pudingová bublanina z 1 vejce
LA.63 před 35 minutami
Cuketový sachr
Dasika.84 před 54 minutami
Játrová paštika
ErikaU před 57 minutami
Anglické palačinky
Veruncicka před 58 minutami
Bramborové placky
LenkaJuju před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 1 hodinou
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Hannina před 2 hodinami
Masovo-žampionové karbanátky
mertice před 2 hodinami
Suroviny:
jahody čerstvé,
sýr mozzarella,
olej citronový,
ocet balsamiko,
sůl,
máta čerstvá,
pepř růžový
Komentáře (2)