Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Játra patří mezi velmi výživné části vnitřností. Jejich příprava je snadná. Kousky jater stačí orestovat s kořením, bílým vínem a poté nechat podusit, navíc ještě s kouskem uzeného bůčku. Takto připravené játra podáváme ideálně s rýží.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDgx
Moje poznámka
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDgx
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 17 minutami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový jogurt
Přidáno před 17 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Bramborové chipsy z HF
Přidáno 13. 6. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené žampiony s Nivou
oligarda před 30 minutami
Kedlubnové zelí
vanilj před 49 minutami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 2 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 3 hodinami
Květáková polévka s koprem
Valis před 3 hodinami
Jednoduché langoše
Veronika_1 před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
misak2 před 4 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk I.
Drejka741 před 5 hodinami
Kuřecí prsa na žampionech
Popelka888 před 6 hodinami
Suroviny:
játra kachní,
omáčka worcesterová,
olej,
cibule,
pepř čtyř barev,
sůl,
víno bílé,
bůček uzený,
kmín mletý
Komentáře (2)