Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Játra patří mezi velmi výživné části vnitřností. Jejich příprava je snadná. Kousky jater stačí orestovat s kořením, bílým vínem a poté nechat podusit, navíc ještě s kouskem uzeného bůčku. Takto připravené játra podáváme ideálně s rýží.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDgx
Moje poznámka
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDgx
Nejnovější recepty
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 47 minutami
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 10 hodinami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 10 hodinami
Proteinový marshmallow dezert
Přidáno před 10 hodinami
Proteinový halloweenský dezert
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší litý perník
vesnickydesolat před 31 minutami
Drobenkový hruškový koláč
Ajca1 před 1 hodinou
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Lucie1001 před 1 hodinou
Jihočeská kulajda
bonkova před 2 hodinami
Čalamáda moc dobrá
HusoKachna před 2 hodinami
Putimské vepřové nudličky
bonkova před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
bonkova před 2 hodinami
Tvarohová pomazánka se smaženými vejci a koprem
ZboSy před 5 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
ZboSy před 5 hodinami
Zavařené papriky
ZboSy před 6 hodinami
Suroviny:
játra kachní,
omáčka worcesterová,
olej,
cibule,
pepř čtyř barev,
sůl,
víno bílé,
bůček uzený,
kmín mletý
Komentáře (2)