Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 474 kJ / 3 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,40 g |
Tuky | 107,53 g |
Vláknina | 28,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 520 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 637,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce ušleháme s cukry, vmícháme ostatní suroviny, těsto vylijeme na plech a upečeme. Před podáváním pocukrujeme.
Zveřejněno 26. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ořechový jablkoň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wj5J
Moje poznámka
Ořechový jablkoň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wj5J
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 10 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 24 minutami
Pivovarská bašta
oopicka před 1 hodinou
Bratislavská buchta
Wikki před 2 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 3 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 4 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 4 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 6 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 6 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty moučníky,
jablkoň recept,
jablkoň,
ořechový jablkoň,
ořechový moučník,
ořechové recepty,
zavařená jablka,
ořechové moučníky,
recept jablkon,
jablkoň koláč,
jablka do mrazáku,
strouhaná jablka zavařená,
recepty jablkoň,
jablkoň-recept,
recept na jablkoň,
koláč jablkoň,
buchta jablkon,
zavařená strouhaná jablka,
jak zavarit jablka,
jablka zavařená
Suroviny:
vejce,
cukr,
cukr vanilkový,
jablko,
ořechy strouhané,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva
Komentáře (10)
Letos bych jich pár zkusila zavařit, ty loňské na své vyloupání ještě čekají na půdě.