Jahodovo-rybízový džem
Uchovejte si chuť léta do chladných zimních dní v podobě příjemně sladkokyselého jahodovo-rybízového džemu. Upotřebíte tak svoji úrodu ze zahrádky. Džem se skvěle hodí na pečivo, do jogurtu i jako náplň do dezertů.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodovo-rybízový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrmNG
Moje poznámka
Jahodovo-rybízový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrmNG
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bublanina s kokosovými meruňkami
Přidáno před 6 hodinami
Mini dortíčky s broskví
Přidáno před 6 hodinami
Zeleninový krém s česnekovými krutonky
Přidáno před 9 hodinami
Rýžový salát s majonézou
Přidáno před 10 hodinami
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 27. 6. 2025 19:04
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno 27. 6. 2025 15:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionová omáčka rychlá
Stanas před 1 hodinou
Citronová babeta
Dantes30 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Lithira před 6 hodinami
Bramboračka
Yrian před 6 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Wilma před 8 hodinami
Karbanátky
Bomber před 9 hodinami
Dráteník z cukety (cuketový nákyp)
Lenusak2 před 9 hodinami
Hamburgerové bulky
petra.sym před 10 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
TondaJ před 11 hodinami
Nekynuté škvarkové tyčky
Kalenka10 před 11 hodinami
Suroviny:
jahody,
rybíz červený,
cukr krupice,
gelfix
Komentáře (1)