Jahodovo-rybízový džem
Uchovejte si chuť léta do chladných zimních dní v podobě příjemně sladkokyselého jahodovo-rybízového džemu. Upotřebíte tak svoji úrodu ze zahrádky. Džem se skvěle hodí na pečivo, do jogurtu i jako náplň do dezertů.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodovo-rybízový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrmNG
Moje poznámka
Jahodovo-rybízový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrmNG
Nejnovější recepty
Krůtí srdíčka na ajvaru a lučinový knedlík (nízkosacharidová strava pro diabetiky)
Přidáno před 40 minutami
Špagety s kuřecím masem a mrkví v rajčatové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kostky po Znojemsku
Přidáno před 1 hodinou
Plněná sekaná z plecka
Přidáno před 1 hodinou
Mramorové šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
Těstovinový salát letní
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pěry z bramborového těsta
u4285996806 před 26 minutami
Rozlítaní ptáčci
VeronikaRob před 31 minutami
Dýňová polévka s fazolemi
monyss před 1 hodinou
Kuře na paprice asi trochu jinak
fugarka před 3 hodinami
Česnečka II
Kajkajak před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
PetraStenzel před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
ZuzkaK. před 6 hodinami
Mramorová bábovka s marmeládou
jurcova1990 před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Stokynka před 7 hodinami
Špagety à la carbonara
Ajkad před 7 hodinami
Suroviny:
jahody,
rybíz červený,
cukr krupice,
gelfix
Komentáře (1)