Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Poctivý domácí zákusek, který se směle vyrovná těm cukrářským. To je nadýchaný kakaový piškot, vonící rumem, spojený jemným máslovo-pudinkovým krémem, s bohatou šlehačkovou čepicí. Potěší při slavnostní příležitosti i při kávě v rodinném kruhu.
Postup přípravy
vrchní pruh, stejně uděláme druhou polovinu. Poté potřeme vršky obou pruhů zbylým krémem. Krok 6: Ušleháme šlehačku a rozdělíme ji a na oba pruhy slepené krémem. Vrch můžeme ozdobit zubatou stěrkou a posypat nastrouhaným kouskem čokolády. Necháme ztuhnout v chladu, nakrájíme na řezy nebo kostky a můžeme podávat.
Zveřejněno 27. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk9QJ
Moje poznámka
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk9QJ
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 13 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 15 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 16 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví
fragolina před 2 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 6 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 7 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 7 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 8 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 8 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 8 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 9 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
kakao,
sůl,
krém,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr,
máslo,
korpus,
smetana 40%,
čokoláda
Komentáře (1)