Marinovaná krkovička v trojobalu smažená na sádle
Tajemstvím krásně křehkého a šťavnatého masa je dostatečně dlouhá doba marinování. Řízky z krkovičky, předem naložené do jogurtové marinády, smažené na sádle, potěší všechny milovníky poctivé české kuchyně. Perfektně je doplní bramborový salát.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná krkovička v trojobalu smažená na sádle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o28XB
Moje poznámka
Marinovaná krkovička v trojobalu smažená na sádle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o28XB
Nejnovější recepty
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 7 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 13 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 15 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 16 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 17 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Kajkajak před 6 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 13 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 13 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 14 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 15 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 16 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 17 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 19 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 21 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
jogurt bílý,
pepř mletý,
česnek,
paprika sušená sladká,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
sádlo,
máslo,
limetka
Komentáře (3)