Marinovaná krkovička v trojobalu smažená na sádle
Tajemstvím krásně křehkého a šťavnatého masa je dostatečně dlouhá doba marinování. Řízky z krkovičky, předem naložené do jogurtové marinády, smažené na sádle, potěší všechny milovníky poctivé české kuchyně. Perfektně je doplní bramborový salát.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná krkovička v trojobalu smažená na sádle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o28XB
Moje poznámka
Marinovaná krkovička v trojobalu smažená na sádle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o28XB
Nejnovější recepty
Domácí šípkový sirup
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí nakyselo
Přidáno před 14 hodinami
Pýchavka v pivním těstíčku
Přidáno před 18 hodinami
Plněné bagetky s opečenou pýchavkou
Přidáno před 18 hodinami
Fazolky na kyselo s houbami
Přidáno před 18 hodinami
Smažená pýchavka na dva způsoby
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
jajiti před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
habis před 1 hodinou
Jablíčka ve smaženém kabátku
Sahula před 1 hodinou
Kynutý knedlík
Evculina84 před 2 hodinami
Staročeská bramborová omáčka s hříbky
Sahula před 2 hodinami
Krkovička na bramborách z remosky jednoduše
viktor.bris.vb před 2 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem I
Palenka před 3 hodinami
Karamelizované kysané zelí podle Oldy
Sendy223 před 3 hodinami
Povidla ze švestek
Dycky před 3 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Jablkoza před 4 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
jogurt bílý,
pepř mletý,
česnek,
paprika sušená sladká,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
sádlo,
máslo,
limetka
Komentáře (3)