Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 108 kJ / 3 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,93 g |
Tuky | 108,06 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,41 g |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 537,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mísu menší remosky vyložíme papírem na pečení do poloviny výšky - z pečicího papíru si ustřihneme kolo větší než dno mísy, zmuchláme ho do koule (lépe se pak rozprostře) a pak papír rozložíme na dno a stěny. Nesmí být moc vysoko, jelikož by se shora papír připaloval od pečícího víka.
Krok 2: Sypké ingredience smícháme a prosijeme. Přidáme kyšku, vejce a vše smícháme dohromady.
Krok 3: Těsto vlijeme do připravené mísy, přiklopíme vrchním dílem, zapneme a pečeme zhruba 30-35 minut. Čas je pouze orientační, každá remoska může péct trochu odlišně.
Krok 4: Krátce před úplným dopečením můžeme remosku vypnout a nechat buchtu přikrytou topným tělesem tzv. "dojít". Pak ji vyjmeme a necháme nejraději na mřížce zchladnout.
Krok 5: Pocukrujeme moučkovým cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem a podáváme. Na povrch můžeme použít místo cukru i čokoládovou polevu.
Zveřejněno 4. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kiščok - buchta z kyšky pečená v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O21Y
Moje poznámka
Kiščok - buchta z kyšky pečená v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O21Y
Nejnovější recepty
Těstoviny s houbami a kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Smažená kapusta
Přidáno před 15 hodinami
Smaženice s krupičkou
Přidáno před 16 hodinami
Jablečné řezy s pudinkem
Přidáno před 17 hodinami
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová plec na houbách
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rýžový nákyp se švestkami
martianekk před 35 minutami
Mramorová bábovka jako od babičky
shirodepressed před 6 hodinami
Pomazánka z uzené makrely s jarní cibulkou
Sahula před 11 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Luceke před 12 hodinami
Lečo jak dělám já
Billis před 12 hodinami
Staročeské kroupy s kapustou a uzeným masem
Dadyna3 před 12 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
JanaPav před 15 hodinami
Cizrnovo-vajíčková pomazánka
michaela.hanusova před 15 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
JanaPav před 16 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou
Andy10 před 16 hodinami
Tématické fráze:
buchta z kysky,
kyščok,
pečeme v remosce recepty,
buchta s kysky,
pečení buchet v remosce,
remoska recepty,
peceni v pecence,
pečeme v pecence,
jak péct v remosce,
pecena buchta,
peceni buchet,
kakaova buchta z kysky,
buchta kyščok,
recept na buchtu z kysky,
recepty v pečence,
buchta s z kyšky,
rychlá buchta z kyšky,
koláč z kyšky,
pečeni v remosce,
buchty z kyšky
Suroviny:
kyška,
mouka hrubá,
soda jedlá,
cukr moučkový,
kakao,
olej,
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilkový
Komentáře (13)
Remosku miluju a z kuchyně už bych ji pryč nedala