Galetka s rajčaty a brynzou
Galetka je francouzský koláč z křehkého těsta, pečený volně bez formy, který se dá plnit sladkou i slanou náplní. Jednoduchá kombinace rajčat a brynzy jí dodává výraznou chuť, a v remosce se upeče do křupava i nadýchanosti.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Galetka s rajčaty a brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkXv8
Moje poznámka
Galetka s rajčaty a brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkXv8
Nejnovější recepty
Fazolová paštika
Přidáno před 45 minutami
Závitek Záhorák
Přidáno před 2 hodinami
Steaky z hovězí svíčkové podle Mirka Kaliny
Přidáno před 4 hodinami
Kuře s divokým kořením
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové plátky na žampionech, cuketě, pórku a rajčatech.
Přidáno před 18 hodinami
Bábovka z pomazánkového másla s ořechy
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka s pohankou
wimra před 1 hodinou
Zelí ve sladkokyselém nálevu sterilované
Merylas před 1 hodinou
Kávový likér
daninako před 2 hodinami
Sádlo z trouby bez míchání
Demona před 2 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 2 hodinami
Hrstková polévka
lunav1 před 3 hodinami
Vepřová bratislavská plec
[email protected] před 4 hodinami
Tři druhy knedlíků podle Honzy Punčocháře
arabam před 5 hodinami
Hrníčková bábovka
NikoSarah7 před 12 hodinami
Zapečená polévka z červené řepy
Kajkajak před 13 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
sůl,
cukr krystal,
voda,
kypřící prášek do pečiva,
brynza,
rajče,
cibule červená,
vejce,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)