Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka Durčina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxpD
Moje poznámka
Polévka Durčina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxpD
Nejnovější recepty
Měkoučké vánoční perníčky se škrobem
Přidáno před 10 hodinami
Závin s červenou cibulí
Přidáno před 11 hodinami
Jednoduchý ORGASMUS
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová plec dušená na divoko
Přidáno před 14 hodinami
Knedlíky z toustového chleba
Přidáno před 14 hodinami
Mini listové zákusky s krémem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chlebáky (knedlíky z chleba)
zpravodaj1 před 50 minutami
Květák smažený v troubě
radbastim před 6 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hanka6 před 7 hodinami
Polévka Durčina
Kajkajak před 9 hodinami
Dušené vepřové na víně se švestkami
Johanek před 10 hodinami
Křenové fazole
Kocicka65 před 10 hodinami
Měkoučké vánoční perníčky se škrobem
Evik.ka před 10 hodinami
Buchtičky s krémem
Battova před 11 hodinami
Zelný salát do zásoby
jitka78 před 12 hodinami
Tématické fráze:
polévka kulajda dia,
friko s koprem,
polévka friko,
google bednáreček fotky,
durčina kulajda,
durčina.sk,
houbove friko,
podkrkonošská polévka,
houbové friko s koprem,
polévka mušle kopr,
polevka vejce brambory smetana houby,
ruzne cukrovi dia
Suroviny:
brambory,
cibule,
houby sušené,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
vejce
Komentáře (7)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Existují různé varianty, někdy bez cibule a ostatního aromatického koření. Chuť dávají především houby.