Panenka se švestkovou omáčkou
Díky jemné chuti a možnosti minutkové úpravy je vepřová panenka jedním z nejoblíbenějších druhů mas. Možností ochucení je celá řada, zkuste ji tentokrát připravit se švestkovou omáčkou a podávejte třeba s americkými bramborami.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panenka se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Xoz
Moje poznámka
Panenka se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Xoz
Nejnovější recepty
Extra pistáciový Paris-Brest podle Heleny Fléglové
Přidáno před 8 hodinami
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 11 hodinami
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 12 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno před 22 hodinami
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno 27. 11. 2025 16:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát s pomerančem
Limek před 1 hodinou
Borůvkový koláč s tvarohem
Rennna před 1 hodinou
Dýňový koláč
[email protected] před 3 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
magdalenka před 4 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 5 hodinami
Štrúdlíci ze zakysané smetany
lecho před 5 hodinami
Čokoládové slzičky
malaneta před 6 hodinami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
Filomenka před 7 hodinami
Valašské frgály
Radimjumbo před 8 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
povidla švestková,
víno červené,
kečup sladký,
sůl,
pepř mletý,
skořice,
cukr krupice,
olej
Komentáře (1)