Postup přípravy
Zveřejněno 3. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté maso na špagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRQK
Moje poznámka
Mleté maso na špagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRQK
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 9 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 10 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 18 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 18 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno 2. 12. 2025 19:16:03
Dršťková svačinová polévka
Přidáno 2. 12. 2025 18:52:41
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
Martula před 2 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 4 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 5 hodinami
Pomazánka ze šprotů
foxinka001 před 5 hodinami
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 6 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 6 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 6 hodinami
Banánové sušenky
Annanas před 6 hodinami
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 6 hodinami
Květáková polévka se zeleninou bez smetany
Topmoni před 6 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso na špagety,
špagety mleté maso,
smes na spagety z mleteho masa,
mlete maso se špagetami,
špagety z mletého masa,
recepty mleté maso na spagety,
špagety s mletym masem,
mlete maso a spagety,
mleté maso recepty na špagety,
maso na špagety,
mleté maso se špagety,
recept mleté maso na špagety,
zavařování mletého masa do sklenic,
směs z mletého masa na špagety,
hovezi mlete na spagety,
mleté na špagety,
mleté maso ke špagetám,
mlete maso spagety,
hovězí mleté maso na špagety,
mleté hovězí na špagety
Suroviny:
maso mleté,
sádlo,
cibulka,
sůl,
pepř,
kečup sladký
Komentáře (25)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Proto mívám doma tento polotovar.
Děkuji moc
A kdyz sklenice zchladnou, vyzkouset, jestli vicka dobre chytly.
Děkuji. Je tedy lepší to zavařovat 60 min a druhý den znovu?
Mně připadá praktičtější to zavářet ty 2 hodiny najednou. Je v tom velký rozdíl? Díky moc
Nakoupím maso a pak dám vědět,jak se to povedlo, tedy až to ochutnám
A pokud zavařuješ maso, je třeba ho zavářet na 100°C 2 hodiny vkuse nebo na tutéž teplotu 1 hodinu a druhý den sterilaci zopakovat (znovu hodinu) - kvůli možnému množení bakterií. Dlouhou nebo opakovanou serilací nechtěnému množení zabráníš.
A proč se druhý den musí sterilace opakovat?
Díky moc