Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ořechové řezy s čokoládovým krémem

Hodnocení receptu je 4,3 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

verynkaaa verynkaaa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie28 165 kJ /
6 732 kcal
Bílkoviny84,47 g
Tuky368,24 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 1,67 g
Sodík 558 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy754,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Máslo utřeme s cukrem, přidáme prochladlou čokoládu a našleháme. Krok 2: Žloutky s moučkovým cukrem a vodou utřeme do pěny, přidáme strouhané ořechy, polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků. Krok 3: Těsto natřeme na vymaštěný a vysypaný plech a upečeme. Krok 4: Dokonale vychladlý korpus potřeme čokoládovým krémem a můžeme dozdobit stříkanci bílé čokolády.

Zveřejněno 14. 8. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GMB7

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GMB7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Koláč je chuťovo veľmi dobrý, jemný, len ten krém pripomína skôr polevu. Tých 300 g čokolády je dosť veľa, po stuhnutí to nemá krémovú konzistenciu, ale polevovú. Na chuti to ale neuberá.
Navrch som nastrúhala bielu čokoládu.;-)

No s foty je právě problém, protože foťák mám jen na mobilu a fota z něj nejsou kvalitní :-(

No, vypadá to skvěle, chybí tady jen foto a jsem přesvědčená, že to dlouho bez fota nezůstane;-)

Tématické fráze:
orechove rezy, ořechové řezy s krémem, ořechové řezy s ćokoládovým krémem, recepty, ořechové řezy foto, ořechový dort s čokoládovým krémem, rohlíčky s čokoládovým krémem, jemné ořechové řezy, ořechové řezy recept, recept ořechove řezy, řezy s krémem, čokoládovo.ořechové řezy, ořechové řezy s karamelem, řezy ořechové s krémem, řezy s ořechy, ořechovo-čokoládové řezy, řezy s ořechy a čokoládou, řez s čokoládovým krémem, rohlíčky s krémem polité čokoládou, ořechové rohlíčky s karamelem

Suroviny:
mouka polohrubá, vejce, voda, cukr moučkový, prášek do pečiva, ořechy strouhané, máslo, cukr moučkový, čokoláda hořká

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu
]
]