Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 639 kJ / 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,44 g |
Tuky | 17,12 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 42,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová polévka s nakládanými okurkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkGz
Moje poznámka
Bramborová polévka s nakládanými okurkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkGz
Nejnovější recepty
Mandlové müsli tyčinky
Přidáno před 1 hodinou
Sépiové černé špagety s krevetami a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Švestková nutella s karobem a melasou
Přidáno před 5 hodinami
Borůvkový džem
Přidáno před 8 hodinami
Slaná roláda s mletým a cuketou
Přidáno před 9 hodinami
Borůvkové palačinky s krémem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 1 hodinou
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 1 hodinou
Salát Coleslaw
Kristina1 před 2 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 2 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 2 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 2 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 2 hodinami
Vepřová krkovice na zelenině
Luciik. před 3 hodinami
Uncle Bens omáčka
Sbotka před 3 hodinami
Koprová omáčka
rimul@email.cz před 3 hodinami
Tématické fráze:
rassolnik,
bramborová polévka,
polévka rassolnik,
rossolnik,
polevka z sterilizovanych okurek,
bramborová kaše s okurkou,
houbová omáčka s nakládanými houbami,
dia polévka recept,
rassolnik polévka recept,
polevka z nakladanych okurek,
houbová soljanka,
rossolnik recept,
polévka s nakládanými houbami,
recepty soljanka, rossolnik,
polevka rossolnik,
polévka na zácpu,
bramborová polévka s okurkem,
bramborová polévka s okurkou,
kulajda s nakládanými houbami,
polévka ze sterilovaných okurek
Suroviny:
brambory,
okurky sterilované,
mléko,
máslo,
vejce,
kmín celý,
vývar,
smetana zakysaná,
petrželka zelená
Komentáře (20)
(máte pravdu),houbové,ze svíčkové,ledvinek atd. Je to otázka
oblastí. Ale většinou jsou výborné.
Děkuji za bodíky a zkuste!!
On to v podstatě není můj nápad, vystřihla jsem si to z jakéhosi časopisu, ale tam se nezahušťovalo pomocí brambor, ale záklechtkou (mouka, voda). S bramborovým pyré mi to přišlo takové elegantnější a nemusí se tak dlouho vařit, takže brambory jsou akorát tak, jak je člověk chce.
Také mě napadlo, že člověk kolikrát neví, co se zbylou bramborovou kaší, ohřívaná není už tak dobrá. Tahle polévka by mohla být chutným řešením...
A fotky opět profi