Postup přípravy
Krok 1: Zelí vymačkáme - neproplachujeme a nakrájíme, všechny přísady dáme do zelí, jako na bežný bramborák, místo mouky poprášit strouhankou, solit podle slanosti zelí.
Krok 2: Promícháme a pak na rozpáleném oleji či sádle, děláme lžící placičky, které jsou křehké.
Zveřejněno 14. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelné placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYy5
Moje poznámka
Zelné placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYy5
Nejnovější recepty
Studená meruňková polévka
Přidáno před 2 hodinami
Batát s cizrnou, cuketou a rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Tzatziki
Přidáno před 8 hodinami
Hráškové řízečky
Přidáno 11. 7. 2025 15:30:02
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno 11. 7. 2025 13:43:00
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno 11. 7. 2025 13:16:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 13 minutami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 20 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 2 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 2 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 2 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
janickajan před 3 hodinami
Dušená rýže zase jinak
daniela.ku před 3 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 4 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Dasa18 před 4 hodinami
Tématické fráze:
zelňáky z kyselého zelí,
smažené zelné placky,
placky z kyselého zelí,
zelny placky,
zelné placky,
recept na zelné placky,
placicky z kyseleho zeli,
zelne placky s tvarohem,
placičky ze zelí,
zelné,
smažené zelňáky,
zelňáky z kyselého zelí smažené,
placky zelné,
zelné placky smažené,
zelné placky ze syrového zelí,
recept na placky z kyselého zelí,
zelné lívanečky,
placky ze syrového zelí,
recepty na zelné placky,
kysele zeli placky
Suroviny:
zelí kysané,
strouhanka,
vejce,
pepř,
česnek,
majoránka,
olej
Komentáře (14)