Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 525 kJ / 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 37,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 125 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 3,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mixéru dáme hluboce zamražené jahody, zalijeme smetanou a cukr. Rozmixujme.
Krok 2: Na rozředění potom dolévámé mléko. Mixujeme kvůli pěně alespoň 1 minutu.
Zveřejněno 19. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanový ledový jahodový shaker
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2R9
Moje poznámka
Smetanový ledový jahodový shaker
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2R9
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
jahodový šejk,
shaker recepty,
mléčný šejk,
mléčný šejk recept,
shaker recept,
jahodový šejk recept,
recept na šejk,
jahodový shejk,
jak udělat šejk,
šejk recept,
bananový šejk,
recepty na shaker,
smetanovy mlecny jahodovy koktejl,
recepty na šejky,
shaker,
šejk jahodový,
jak udělat shaker,
borůvkový šejk,
mléčné šejky,
recepty na šejk
Suroviny:
smetana ke šlehání,
jahody,
cukr,
mléko
Komentáře (5)