Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 065 kJ / 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,25 g |
Tuky | 4,25 g |
Vláknina | 6,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 42,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kaše šup tam šup ven
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PzWn
Moje poznámka
Kaše šup tam šup ven
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PzWn
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
otruby a vyčištění střeva,
špaldová kaše recept,
pšeničné vločky recepty,
kaše z otrub,
pšeničné otruby recepty,
kaše z ovesných otrub,
pšeničná kaše,
otruby recepty,
pšeničné vločky recept,
kaše z pšeničných vloček,
kase z psenicnych otrub,
psenicne otruby recept,
pšeničné otruby,
otruby kaše,
dietní kaše,
co jsou ovesné otruby,
ovesné otruby,
pšenične otruby kaše,
ovesné otruby recepty,
špaldová kaše recepty
Suroviny:
vločky ovesné,
otruby pšeničné,
mléko,
sůl
Komentáře (17)
P.S. ani někdy nevlním společně, ale jen nasypu do horkého mléka a nechám odležet, obvykle doplním i rozinky nebo brusinky