Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené těstoviny s nivou

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Loulalo Loulalo

Náročný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Porce: 4ks

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 444 kJ /
2 496 kcal
Bílkoviny348,82 g
Tuky22,58 g
Vláknina23,97 g
Cholesterol 791 mg
Sodík 6,08 g
Sůl15,09 g
Sacharidy218,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve nakrájíme cibuli na kostičky a na olivovém oleji ji připravujeme tak, aby byla krásně měkká. Krok 2: Kuřeci prsa rozklepeme, osolíme, opepříme a z jedné strany ochillujeme. Nakrájíme na nudličky a přidáme k cibuli. Oloupaný česnek rozlisujeme a přidáme k ostatním surovinám. Když je maso krásně bílé, přidáme rajčatový protlak, kečup, zamícháme a vaříme cca 10-15min. Krok 3: Jelikož čekáme na omáčku, mezi tím si dáme vařit těstoviny. Hotové těstoviny vysypeme do pekáče a omáčku také. Krok 4: Pekáč dáme do vyhřáté trouby na 200°C a pečeme 15min. Posypeme sýrem a pečeme 3-5min. Po sléze můžeme hodovat.

Dobrou chuť :-)

Zveřejněno 24. 3. 2011

Poznámka autorky Loulalo

Záleží na Vás, jaké těstoviny zvolíte. Zapečené jsou skvělé špagety, penne nebo vřetena. Já jsem tentokrát volila těstoviny riscossa.

Můžete si k tomu udělat nějaký zeleninový salát. Dnes jsem volila okurkový :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V59z

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V59z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Loulalo,tak na ne prišlo až dnes a pre mňa je to presne jedlo,ktoré by som mohla jesť skoro každý deň:-p:yes:Pikantné,cesnakovo-rajčinové a s cestovinami:-*
Pridala som tam mrkvu,papriku a hrášok.Bod som už dala,tak aspoň fotky;-)Odporúčam:yes:

AnnaK: jasně :-) ani jsem to nebrala ve zlém! :-)

Loulalo::-))oukej;-)nebylo to ve zlém:-*:-D

Pěkný receptík!:yes::-K

Ahá, oukej :-) opraveno, snad už je to v pořádku :-) A děkuji za upomínku :-)

Chvíli jsem byla volaká zmetená, jsetli nadpis patří k receptu a fotce, pak jsem zaostřila své slepé oko a ono ano;-). Souhlasím s Aničkou, do surovin je třeba doplnit těstoviny, fakt jsem nejdřív myslela, že jsou to nějaká restovaná kuřecí prsíčka. Ale jinak moc pěkný recept, určitě si ho uložím:yes:

Líbí se mi tento chutný recept:-p+:yes:jen prosím přidej do surovin ještě ty těstoviny pro úplnost;-):-)

S bylinkama je to velice dobré :-)

Zaujímavý recept;-)Na niečo takéto sa chystám zajtra,ale pridám si tam aj nejakú zeleninku a bylinky.Super inšpirácia s tým syrom:yes:

Tématické fráze:
zapečené těstoviny s nivou, zapečené špagety s nivou, riscossa recept, těstoviny riscossa, těstoviny s nivou, zapékané těstoviny s nivou, těstoviny riscossa recept, špagety zapečené s nivou, zapečené špagety s s nivou, riscossa recepty, zapečené těstoviny s kuřecím masem a nivou, recept s riscossa, těstoviny riscossa recepty, zapečené vepřové maso s nivou, zapečene testoviny, zapékané špagety s nivou, těstoviny zapečené s nivou, zapečené testoviny s s nivou, zapečené těstoviny s kečupem, riscossa testoviny diskuze

Suroviny:
těstoviny, prsa kuřecí, olej olivový, sůl, pepř, chilli, cibule, česnek, protlak rajčatový, kečup sladký, sýr niva

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu